Beach House at Ninomiya

Published in ‘Progressive Architecture’ December 1989, Robert de Jager was part of the Santos Architect / Philadelphia & Ohdera Architect / Tokyo team that worked on the design and documentation of this beach house located on the coast about 50km from Tokyo close to Mt Fuji. De Jager was involved with design development studies for the building, characterized by the rhythmic geometric modulations woven into the plan, as well as the ‘tree’ columns which emphasize the sylvan context.

This slideshow requires JavaScript.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s