House Cameron, Cape Town

This slideshow requires JavaScript.

The kitchen of House Cameron was renovated in order to bring light and a feeling of spaciousness to a compact and functional room. The stand-out feature is the raised ceiling, with beautiful beams and a clerestory window that allows for sunlight to stream in, heightening the sense of spatial generosity while retaining a utilitarian feel.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s