House Carlyle – Knysna

Climatic considerations, sun angles and alfresco living informed the architectural design of scenographic components. The rustic spaces of the house have been created within the site-specific context and the owner’s lifestyle. Subtle adjustments to the perceived scale of the house make the large volume balanced and accepted by the landscape.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s