House Egan/Rickards – Little Mowbray, Cape Town

The original kitchen and communal area of House Egan/Rickards has been renovated to a modern, open-plan area that allows for optimal light and work flow, expanded surfaces necessary for the owner’s baking home industry, and fluidity between the different living spaces. The wood and stainless steel finishes reflect the natural light that floods the space, illuminating the east-facing room.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s